Hit uit buitenland

Nederlandse versie van Love Island bij RTL

18 januari 2019 09:58 | amusement | Door Irma Tomas

© ITV
In het buitenland is Love island al een tijdje een dikke hit dus het was een kwestie van tijd voor er een Nederlandse versie zou komen van het datingprogramma. Die staat nu in de startblokken bij RTL 5 en Videoland.

Net als bij Temptation island wordt het een reeks met jonge, strakke Nederlands/Vlaamse vrijgezellen in zwembroek en bikini die zes weken op een tropische vakantiebestemming verblijven om daar de ware liefde te vinden. De singles moeten niet alleen een geschikte partner zien te vinden, ze moeten ook zorgen dat ze geliefd zijn bij de kijker. Die heeft namelijk de macht om ze weg te stemmen.

App

Via de bijbehorende app kunnen kijkers stemmen op hun favoriete of minst favoriete koppel en op nieuwe potentiële deelnemers die in de wachtkamer zitten en met enige regelmaat Love island (de foto is van de Britse versie) binnenkomen.

Meedoen?

Wat Love island ook anders maakt dan andere soortgelijke shows is dat het een dagelijks programma is waardoor je bijna realtime meeleeft met de kandidaten. Het is nog wel even wachten op de Nederlandse versie van Love island. De reeks staat gepland voor mei. De zender zoekt trouwens nog vrijgezellen die mee willen doen.

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

JAAA! 😍 Er komt een Nederlandse versie van #LoveIsland! Wil je meedoen? Aanmelden via link in bio! ⚠️

Een bericht gedeeld door RTL 5 (@rtl5) op

Meer over