Neil Patrick Harris krijgt eigen tv-show

Neil Patrick Harris gaat de Amerikaanse versie van het Britse amusementsprogramma Ant And Dec's Saturday Night Takeaway presenteren.

Neil Patrick Harris, beter bekend als Barney Stinson in de populaire sitcom How I Met Your Mother, vind het geweldig dat hij de Amerikaanse versie van Ant And Dec's Saturday Night Takeaway mag presenteren. "Nu ik een paar seizoenen heb gezien doet mijn gezicht zeer van het lachen", zegt Harris.

Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris vindt het een weergaloos programma. "Er is nooit eerder zoiets gedaan en de unieke structuur van de show past precies bij de verschillende dingen waar ik goed in ben. Ik kan niet wachten de mouwen op te stropen en plezier te gaan maken", aldus de presentator die ook te zien was in The Out List. 

Ant And Dec's Saturday Night Takeaway

Ant And Dec's Saturday Night Takeaway is een ietwat chaotisch programma, dat boordevol sketches, spelletjes, verborgen camera-grappen en optredens van beroemdheden zit. De show is momenteel bezig met het twaalfde seizoen, waar gemiddeld zo’n zes miljoen Britten naar kijken.

NBC

NBC zendt in ieder geval tien afleveringen van het nieuwe programma uit. Het is nog niet bekend hoe de Amerikaanse versie van Ant And Dec's Saturday Night Takeaway gaat heten. 

Ook How I Met Your Mother-collega Cobie Smulders kwam onlangs in het nieuws.

Reageren