Net 5 kondigt nieuwe reeks Grenzeloos Verliefd aan

15 juli 2014 16:01 | amusement | Door Televizier

Net 5 begint het nieuwe tv-seizoen goed met verse afleveringen Grenzeloos Verliefd, waarin verliefde Nederlanders hun hart én lovers volgen naar het buitenland.

Dit relatief eenvoudige uitgangspunt is al acht seizoenen lang het recept voor gegarandeerd boeiende televisie. 

Van Limburg naar Lombok

De internationale koppels die in de aankomende afleveringen worden gevolgd komen wederom uit alle windstreken. Vaak blijkt dat aanpassingsvermogen essentieel is om in den vreemde te overleven.

Dat merkte judoka Romy die alles opgaf om in Tunesië bij haar geliefde Ala te zijn, om er achter te komen dat ze niet alleen over straat mag. Voor Prema verruilde Ellen haar leven in Limburg voor het Indonesische Lombok, waar ze het moet stellen zonder warm water. 

Primeur voor Grenzeloos Verliefd

Overigens beleeft het programma dit seizoen een primeur: voor het eerst emigreert een man. Het gaat om Rob, die hartstochtelijk veel van de Zuid-Koreaanse Min Jee houdt.

Voor haar verlaat hij Nederland, maar loopt al snel tegen problemen aan. Hij spreekt amper tot geen Koreaans, kan maar niet wennen aan de lokale keuken en wordt ook nog eens door de plaatselijke bevolking als een soort attractie gezien. Houdt de liefde desondanks stand?

Grenzeloos Verliefd is vanaf dinsdag 26 augustus iedere week te zien om 20.30 uur op Net 5.

Meer over