Road of Seduction

NET5 komt met psychologisch realityspel van makers van Wie is de Mol? en De Verraders

22 april 2024 11:25 | amusement | Door Esther Hut

© Pexels

Net5 staat vooral bekend als vrouwenzender, maar niet voor lang want de zender gooit het over een andere boeg. Vanaf dit najaar kunnen we veel nieuwe programma’s verwachten zoals Road of Seduction.

Dat vertelt zenderbaas Bastiaan van Dalen aan het AD.

Road of Seduction

Peking Express, Grenzeloos Verliefd, Verborgen Gebreken en S1ngle. Tv-programma’s en series die in het verleden erg populair waren op NET5, maar nu al jaren niet meer te zien zijn. Alhoewel, Het Blok is vanaf vanavond weer terug op de buis. 

Zenderbaas Bastiaan van Dalen laat weten dat NET5 van meer het ‘vrouwenimago’ af wil en we nu hele andere programma’s kunnen verwachten op de zender. En dat zijn er nogal wat.

Zo laat hij weten dat er onder andere een psychologisch realityspel aankomt genaamd Road of Seduction, waarin deelnemers op een roadtrip door Zuid-Italië elkaar moeten wegspelen. “Er zit een twist in waarover ik nog weinig kan vertellen, maar het is van de makers van Wie is de Mol? en De Verraders dus zoek het een beetje in die hoek.”

Muscles & Brains

Daar blijft het dus niet bij. Ook laat de zenderbaas weten dat Jan Versteegh het nieuwe programma Muscles & Brains gaat presenteren. “Een fysiek realityspel waarin zes teams, elk team bestaande uit iemand met een goed stel hersenen en iemand die sterk is, het in verschillende opdrachten in de Dominicaanse Republiek tegen elkaar opnemen. Denk daarbij een beetje aan Squid Game.”

Daarnaast komt er een opvolger van Million Dollar Island, namelijk Million Dollar Desert.

Al deze titels staan voor komend najaar gepland en de meesten zullen dagelijks worden uitgezonden. Als klap op de vuurpijl laat de zenderbaas nog weten dat we met de kerst ook een nieuwe Nederlandse/Vlaamse dramaserie kunnen verwachten.

Meer over