Aankondiging

Net5 laat starters tegen elkaar strijden in nieuw programma Mijn Huis Uit

21 februari 2024 11:44 | amusement | Door Judith Regeling

© Pexels ( Foto door Karolina Grabowska)
Net5 komt vanaf dit najaar met een nieuw programma dat volledig zal draaien om starters. In teams van twee zullen ze de strijd met elkaar aangaan, met slechts één doel voor ogen: het winnen van hun droomhuis.

Maar daar moeten ze wel iets voor doen.

Lastige huizenjacht

Veel (veelal jonge) mensen zitten momenteel met de handen in het haar. Ze willen graag op zichzelf wonen of samenwonen, maar in de praktijk blijkt dit vaak ingewikkelder dan gedacht. Vaak zijn er lange wachttijden om überhaupt kans te kunnen maken op een huis en ook rijzen de prijzen de pan uit. Om dit probleem voor een aantal mensen op te lossen, komt Net5 dit najaar met Mijn Huis Uit.

Mijn Huis Uit

In dit nieuwe tv-programma maken zes koppels kans op de ultieme prijs: een prachtig huis waar ze vijf jaar lang geen huur voor hoeven te betalen en waar water en elektriciteit gratis zullen zijn. En als dat nog niet genoeg voordelen oplevert, heeft de zender het er in de aankondiging ook over dat de deelnemers daarbij ook nog eens kans maken op een gratis leaseauto voor de deur, een jaarlijkse vakantie, een flinke bijdrage aan de boodschappen of hun telefoonabonnement.

Hoe de koppels dit kunnen winnen, blijft nog even geheim. De zender onthult alleen dat er eerst nog een ruwe karkas op de zes stellen wacht, waar nog van alles aan moet gebeuren. Een beetje in stijl van Het Spaanse Dorp, dus.

De opnames van Mijn Huis Uit staan gepland voor mei en juni van dit jaar. De afleveringen zullen naar verwachting in augustus en september te zien zijn op Net5.

Meer over