Netflix contracteert Jerry Seinfeld

18 januari 2017 12:14 | amusement | Door Televizier

© Screenshot Comedians in cars getting coffee

Jerry Seinfeld heeft een contract getekend met Netlix. Dat is goed nieuws, want nu kan iedereen zijn bijzonder grappige programma Comedians in cars getting coffee zien.

Bovendien gaat de komediant twee specials opnemen voor Netflix waarin hij optreedt als stand-up comedian. Maar het leukst zijn de 24 nieuwe afleveringen van Comedians in cars getting coffee die Jerry Seinfeld maakt. 

Obama

Daarin rijdt hij rond met collega-comedians in een mooie vintage auto terwijl ze over van alles en nog wat kletsen. Seinfeld maakte al afleveringen met David Letterman, Louis C.K., Tina Fey en Julia Louis-Dreyfus. Ook president Obama was te gast. Jerry en Obama kwamen vanwege alle veiligheidsmaatregelen niet ver met de auto, het kopje koffie werd genuttigd in de keuken van het Witte Huis. Alle oude uitzendingen komen ook op Netflix.

DVD's

„Toen ik Comedians in cars getting coffee bedacht, stuurde Netflix nog dvd's rond in enveloppen”,  zegt Jerry Seinfeld in een verklaring. „Ik vind het leuk dat we nu samenwerken.”

Het wordt sowieso lachen op Netflix. De streamingdienst sloot eerder exclusieve contracten af met Dave Chappelle, Amy Schumer en Chris Rock.

Meer over