Nick en Simon krijgen een glossy

Na Linda de Mol, Wendy van Dijk, Maarten van Rossem, Matthijs van Nieuwkerk, Youp van ’t Hek, Ruud Gullit en Catherine Keijl, krijgen nu Nick en Simon hun eigen glossy. 

De glossy biedt een kijkje in het privéleven van het guitgie Volendamse duo, verder bevat het gezellige lifestylereportages. Bij het eerste nummer zit ook een cd met een paar nummers van het nieuwe album van Nick & Simon.

Passies en interesses

Het zingende stel laat hun blad niet zomaar in elkaar flansen, N&S zijn nauw betrokken bij de glossy. „,Ik vind het heel bijzonder om een eigen glossy te hebben”, zegt Nick Schilder op de website van de uitgeverij: „We denken dat we er veel van onszelf in kwijt kunnen. Mensen die dit lezen moeten er vrolijk van worden. Ook zal er ruimte zijn om onze passies en interesses te belichten, die overigens behoorlijk uiteen blijken te lopen. Het is goed dat het niet puur alleen over onszelf gaat, maar ook over zaken waar wij ons bij betrokken voelen.”
De glossy, die heel toepasselijk Nick & Simon gaat heten, moet half september in de winkels liggen. Naar aanleding van de verkoopcijfers beslist de uitgeverij hoe vaak het tijdschrift zal verschijnen.

Lees ook:
Nick & Simon doen niet alles samen

 

Reageren