SBS6

Nick & Simon maken nieuw seizoen van Onmogelijke Duetten

22 december 2021 10:02 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten

Fans van muziek en verrassende duetten worden door Nick en Simon op hun wenken bediend. Het zangkoppel maakt voor SBS6 namelijk een nieuw seizoen van Onmogelijke Duetten.

In het programma zingen artiesten van tegenwoordig een duet met hun grootste idolen. Zo zong 3JS-voorman Jan Dulles samen met Robert Long, terwijl Lisa Lois het podium deelde met Adele.

Voorbereidingen

“We zijn vol in de voorbereidingen voor een volgend heel seizoen van Onmogelijke Duetten”, zegt Simon Keizer in gesprek met Shownieuws.  “We zijn nu een beetje die lijn aan het uitzetten, gasten aan het uitnodigen. Het is heel goed bekeken, goede kijkcijfers en ook goed beoordeeld dus we mogen nog een seizoen maken”, voegt Nick Schilder eraan toe.

Kerstspecial 

Wanneer het nieuwe seizoen van Onmogelijke duetten te zien is bij SBS6, is nog niet bekend. Toch keert het programma al eerder terug op de buis, want er komt een kerstspecial. Daarin treden René Froger, Ronnie Flex, Emma Heesters, Mart Hoogkamer, Leo Alkemade en OG3NE op. De kerstspecial van Onmogelijke Duetten is op 23 december om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over