Nick en Simon stoppen met The Voice Kids

18 april 2015 12:48 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Nick en Simon zijn vanaf komend seizoen geen coaches meer in The Voice Kids. Ze verlaten de kindertalentenjacht na vier seizoenen.

Nick Schilder en Simon Keizer stoppen met The Voice Kids. Nadat het duo in 2012 al The Voice Of Holland verliet, stoppen de mannen nu ook met de junior-versie.

Nick & Simon

Nick & Simon onthulden het nieuws in RTL Late Night, waar ze samen met Jurk! te gast waren om te vertellen over hun nieuwe programma Lekker Nederlands. Aangezien het Volendamse duo vorige week voor de eerste keer The Voice Kids won met kandidaat Lucas, grapte Nick: "We willen stoppen op ons hoogtepunt." De ware reden voor het vertrek is dat de talentenjacht niet meer paste in de volle agenda van de zangers.

The Voice Kids

Waar de coaches in The Voice Of Holland bijna elk seizoen wel wisselen, had The Voice Kids tot nu toe vier seizoenen lang dezelfde coaches. Al sinds de eerste serie in 2012 namen Marco Borsato, Angela Groothuizen en Nick & Simon steeds plaats in de draaiende stoelen. Voor zover bekend gaan Marco en Angela nog wel door met The Voice Kids. Wie de Volendammers opvolgt, blijft nog even spannend.

Lees ook:
Wendy van Dijk laten haar ogen laseren na zichtproblemen in The Voice Kids.

Meer over