Geen hoofdgast

Nick Schilder krijgt geen eigen aflevering in dit seizoen Beste Zangers

6 oktober 2023 16:11 | amusement | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Wie had gehoopt dat de artiesten van Beste Zangers zich zouden wagen aan nummers van Nick & Simon, moeten we helaas teleurstellen. De Volendamse zanger zal geen hoofdgast worden.

Dat blijkt uit de programmering van AVROTROS.

Lees ook: Alles over Beste Zangers 2023 

Nick Schilder

Waar bijna alle kandidaten van Beste Zangers al langere tijd wisten dat ze mochten deelnemen, was dat bij Nick Schilder een ander verhaal. De zanger kreeg pas een paar dagen van tevoren te horen dat hij mee mocht doen, mede door het uitvallen van Mart Hoogkamer.

Nick Schilder heeft dan ook in korte tijd alle nummers die Mart Hoogkamer zou doen uit zijn hoofd geleerd en zelfs hier en daar bijgeschaafd. Voor de andere deelnemers was dat niet nodig: Nick zal namelijk niet aantreden als hoofdgast. De nummers van Nick & Simon kunnen kijkers dus wel vergeten.

Beste Zangers

In plaats daarvan staat er volgende week een aflevering van Beste Zangers centraal die aandacht besteed aan de kracht van muziek en hoe muziek kan helpen bij mentale gezondheid. Douwe, Mell, Meau, DuncanNick, Marco en Numidia zullen daarom elk een speciaal 'power' nummer ten gehore brengen dat hen helpt om in wat mindere tijden sterk in hun schoenen te blijven staan. Op zaterdag 21 oktober volgt de duettenaflevering.

Beste Zangers is nog tot zaterdag 21 oktober 2023 iedere zaterdag om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over