Nick & Simon naar Los Angeles en Las Vegas voor The Dream

Nick en Simon gaan in het vijfde seizoen van The Dream opnieuw naar de Verenigde Staten. Dit keer bezoeken ze 'entertainment capitals' Los Angeles en Las Vegas.

Nick Schilder en Simon Keizer maken alweer voor de vijfde keer een muzikale reis in hun AVROTROS-programma The Dream. Samen met 'gelegenheidsmanager' Kees Tol gaan ze dit keer naar de westkust van de Verenigde Staten. Daar verzorgt het Volendamse duo bijzondere optredens en ontmoeten de heren Amerikaanse muzikanten.

The Dream

Het eerste seizoen van The Dream was ook al een roadtrip in Amerika, maar toen bezochten Nick en Simon steden als Memphis, Nashville en New Orleans. Na reeksen in Zuid-Afrika, Cuba en Groot-Brittannië is de tijd nu rijp voor een terugkeer naar de VS. Voor het vijfde seizoen staan Los Angeles, San Diego en Las Vegas op het programma.

Las Vegas

In Los Angeles proberen Nick en Simon de melodie en tekst te verzorgen voor een mogelijke wereldhit. Vervolgens genieten de mannen in San Diego van de surfcultuur en de muziek die daarbij hoort. In gokstad Las Vegas willen de Volendammers voet aan de grond krijgen tussen de vele artiesten en shows.

SBS 6

Nick en Simon tekenden onlangs een driejarig contract bij SBS 6. Hoewel dat een 'exclusief' contract is, hebben de heren laten vastleggen dat ze The Dream mogen blijven maken voor AVROTROS. Ook SBS-gezicht Kees Tol maakt al een paar jaar speciaal voor dit programma een uitstapje naar de publieke omroep.

Nick & Simon, The Dream is vanaf woensdag 6 januari 2016 te zien op NPO 3.

Reageren