Nick & Simon volgen hun droom in Suriname

20 december 2017 11:53 | amusement | Door Televizier

© Nico Kroon / AVROTROS

Ook in 2018 gaan Nick & Simon proberen door te breken in het buitenland in Nick & Simon: The dream. Dit keer vertrekt het duo met gelegenheidsmanager Kees Tol naar Suriname.

De carrière van Nick & Simon is ondanks verwoede pogingen en een bijbehorend tv-programma nog steeds niet van de grond gekomen in Amerika, Zuid-Afrika en het Caribisch gebied, maar het Volendamse duo geeft niet op. Dit keer vertrekken de mannen naar een land waar de bevolking het Nederlands machtig is, dat helpt vast.

Nummer 1

Bovendien hebben Nick en Simon al een nummer 1 hit op hun naam staan. Tien jaar geleden met Steeds weer. Dat zou dus nog een keer moeten lukken. De heren hebben zichzelf tijdens deze muzikale reis twee doelen gesteld: proberen om opnieuw een nummer 1-hit te scoren en een groot optreden geven voor de Surinaamse bevolking.

Met Brace

Om hun doelen te bereiken dompelen Nick & Simon zich in The dream onder in de Surinaamse muziekscene. Het duo doet er alles aan om op te vallen in Suriname: ze geven interviews op lokale radio- en tv-zenders, maken een Surinaamse remix van hun eigen liedje met behulp van zanger Brace en rapper Rise-L, ze spelen mee in een commercial, doen een spontane signeersessie op straat en rijden rond in een promo-auto met speaker op het dak.

Nick & Simon: The dream - vanaf dinsdag 9 januari om 20.30  uur op SBS 6

Meer over