Nicki Minaj presenteert MTV EMA

Nicki Minaj is dankzij haar bilimplantaten de koningin van het twerken. Toch schijnt ze meer te kunnen dan alleen haar billen op en neer gooien, ze presenteert namelijk de MTV EMA vanuit Glasgow.

MTV maakte eerder alle genomineerden van de MTV EMA 2014 al bekend, maar het was tot dinsdag 30 september een raadsel wie dit jaar de presentatie van het tv-evenement voor zijn of haar rekening zou nemen. Nicki Minaj maakt via Instagram bekend dat zij het feestje aan elkaar mag praten.

Nicki Minaj

"Ik ben zo enthousiast dat ik bekend mag maken dat ik niet alleen ga optreden bij de MTV European Music Awards dit jaar, maar dat ik ook mag presenteren," schrijft Nicki Minaj op haar sociale media.

MTV EMA

Het is mogelijk dat Nicki Minaj ook een aantal prijzen in ontvangst mag nemen, de presentatrice is namelijk genomineerd in de categorie├źn Best Female, Best Hip Hop, Biggest Fans en Best Look.┬á

De MTV EMA wordt 9 november live uitgezonden vanuit The Hydro in het Schotse Glasgow. Vorig jaar mocht Amsterdam het festijn organiseren.

Reageren