Nico Zwinkels en Rob Verlinden eenmalig terug in Eigen Huis & Tuin

17 september 2013 16:13 | amusement | Door Televizier

Klusprogramma Eigen Huis & Tuin bestaat dit seizoen twintig jaar en dat moet gevierd worden. Tuinman Rob en klusjesman Nico keren daarom voor één keer terug.

We zien het allemaal nog zo voor ons: Nico Zwinkels die op zijn fietsje de dijk afkwam op de klanken van het welbekende Eigen Huis & Tuin-deuntje. Samen met tuinman Rob Verlinden keert hij voor één keer terug bij het klusprogramma.

De boerderij

Op zaterdag 28 september viert Eigen Huis & Tuin namelijk haar twintigjarig jubileum. Voor de gelegenheid keren alle presentatoren, tuin- en klusjesmannen terug voor een gezellige reünie. En waar kan die nou beter gehouden worden dan op de plek waar het allemaal begon: de boerderij.

Manuëla Kemp

Daar belooft het lekker druk te worden, want het programma heeft de afgelopen jaren nogal wat presentatrices versleten. Het begon ooit met Manuëla Kemp die het stokje doorgaf aan Myrna Goossen. Ook Marcelina Schopman, Minoesch Jorissen, Irene Moors en Corine Boon presenteerde Eigen Huis & Tuin.

Zij komen op de boerderij barbecueën met het huidige team: presentatrice Quinty Trustfull, tuinman Lodewijk Hoekstra en klusjesman Thomas Verhoef.

Herinneringen ophalen

Naast de barbecue waarbij herinneringen aan vroeger worden opgehaald en de leukste fragmenten en bloopers voorbij komen, moeten ook de handen uit de mouwen gestoken worden. Er blijkt namelijk genoeg werk aan de winkel op de boerderij, zo moeten de buitendeuren vervangen worden.

De speciale Eigen Huis & Tuin aflevering wordt op 28 september om 18.05 uur uitgezonden op RTL4.

Meer over