Married at First Sight

Nicole gooit wijn in gezicht Martijn (maar we zien de beelden alweer niet)

24 januari 2023 23:00 | amusement | Door Irma Tomas

© Screenshot RTL
Dat de huwelijksreis van Martijn en Nicole van Married at First Sight dramatisch verloopt, was al een paar afleveringen duidelijk, maar vanavond deed Nicole er nog een schepje bovenop.

Martijn en Nicole begrijpen elkaar vanaf dag 1 al niet, maar aan het begin van deze aflevering besloten de twee met een schone lei te beginnen. Het ontbijt en karten ging prima maar tijdens het diner verliep dramatisch. 

Niet gezien

Nicole werd zo boos dat ze haar nieuwbakken echtgenoot een glas wijn in het gezicht smeet. Dat hoorden we de twee tenminste vertellen, want gezien hebben we het niet. En dat terwijl er ongetwijfeld een camera in de buurt was om de ruzie vast te leggen. 

De vervangers voor Martijn en Nicole zijn al gevonden

Handrem

Het is al de tweede keer dat Married at First Sight ons het vuurwerk onthoudt. Eerder misten we ook al dat Nicole tijdens het rijden aan de handrem trok omdat Martijn tegen haar schreeuwde. En dat terwijl de auto voorzien was van een camera. Waarschijnlijk wil RTL Married at First Sight niet te ordinair maken. Maar jammer is het wel. 

Nicole kan niet rijden

Het wijnincident ontstond volgens Martijn omdat hij kritiek had op de rijstijl van Nicole. Kritiek die Nicole maar lastig trekt omdat ze een rijschool heeft. Het ging om rode wijn dus Martijn zal ongetwijfeld wat vlekken in zijn kleding hebben die er moeilijk ook te krijgen zijn. Ook die zagen we niet in de uitzending. 

Meer over