Nicolette Kluijver presenteert Get The F*ck Out Of My House

De dagelijkse realityserie Get the f*ck out of my house wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver. In de serie gaan 100 mensen de strijd met elkaar aan voor een plekje in een huis.

Die 100 mensen zijn in een huis gezet waar eigenlijk maar plek is voor 4 man. En dus is er een tekort aan alles: ruimte, geld, voedsel, privacy en toiletpapier. Het kan de moeite lonen om het vol te houden want degene die als laatste overblijft gaan er vandoor met het restant van de huishoudpot van 100.000 euro.

De huisbaas

De bewoners moeten opdrachten uitvoeren en iedere week wordt er een stemming gehouden in het huis. Degene met de meest stemmen krijgt de titel huisbaas, de controle over de huishoudpot en een masterbedroom. Hij of zij mag ook mensen het huis uit sturen met de charmante boodschap Get the f*ck out of my house.

WC papier voor 200 euro

Op het eind is het maar de vraag wat er overblijft van de huishoudpot van 100.000 euro. Van dat geld kunnen ook levensmiddelen worden gekocht en die bedragen kunnen nogal oplopen. Een kilo fruit kost bijvoorbeeld 50 euro en een verzorgingspakket met deodorant en extra toiletrollen kost 200 euro. De stand van de pot wordt op een geldmeter, die prominent aanwezig is in het huis, bijgehouden. Alle uitgaven en inkomsten zijn hier op te zien.

Get the f*ck out of my house begint op 3 oktober om 19.10 uur bij RTL 5

                                                                                     

Reageren