Nicolette Kluijver presenteert RTL Boulevard

Nicolette Kluijver staat vanaf maandag achter de desk van RTL Boulevard. Twee weken lang praat ze de items in de vroege en late editie van het programma aan elkaar. “Ik check thuis gewoon twee weken uit”, aldus Nicolette.

Nicolette Kluijver is dolblij met haar nieuwe presentatieklus. “Live tv-maken is zo’n kick. Het idee dat je daarna klaar bent en weer doorgaat naar de volgende dag. Bovendien sluit de late Boulevard ook echt de dag van de kijkers af, dat vind ik heel bijzonder”, vertelt ze aan BuzzE.

Nicolette Kluijver

Het feit dat Nicolette weer fulltime aan de slag is ontzettend goed nieuws. Zeker omdat ze in februari al haar presentatieklussen noodgedwongen moest leerleggen, nadat ze te horen kreeg dat ze longkanker had. Daar is ze gelukkig van hersteld, en dus is ze helemaal klaar voor haar nieuwe baan.

Terugkeer

RTL Boulevard is overigens niet haar officiële terugkeer op televisie. Eerder deze zomer werkte ze op de Filipijnen al aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. “Dat voelt toch anders, het is zo’n bubbel waar je in zit op zo'n eiland”, zegt de blondine. De eerste aflevering van het avonturenprogramma verschijnt 7 september op RTL 5.

Meer over: