Nicolette van Dam presenteert SamenWonen in nieuw jasje

28 februari 2018 11:54 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Nicolette van Dam gaat opnieuw stellen helpen met hun interieur in het woonprogramma SamenWonen: de battle. De show met de bekende rode en groene stickers wordt in een nieuw jasje gestoken.

In VT Wonen: verbouwen of verhuizen zien we Nicolette regelmatig als blonde heldin die verliefde stelletjes helpt omdat ze niet weten of ze moeten gaan verhuizen of verbouwen. In SamenWonen: de battle zijn de love birds al van plan samen te gaan wonen in een nieuw huis, alleen ze komen er absoluut niet uit qua inrichting. In de voorgaande versie van SamenWonen werd er telkens één duo geholpen door stylisten, maar voor het nieuwe seizoen gaan twee koppels de strijd aan om elkaars huis in te richten.

Grootmoeders eikenhouten kastje

Er staan ook prijzen op het spel: het stel dat het beste voldoet aan de woonwensen van het andere stel, sleept 5000 euro in de wacht. Dat is nog niet zo gemakkelijk, want de partners van beide stellen hebben een totaal verschillende smaak. Met groene en rode stickers kunnen zij aangeven welke meubels in de container mogen en welke stukken, zelfs al zijn ze oerlelijk, verplicht moeten terugkeren in het nieuwe interieur.

SamenWonen: de battle

Onder toeziend oog van Nicolette hebben de koppels maar één weekend om de interieurs in te richten. Jurylid Frans Uyterlinde, stylist van vtwonen, beoordeelt wie de beste metamorfose heeft uitgevoerd.

SamenWonen: de battle is vanaf woensdag 18 april om 21.30 uur te zien op Net5.

Lees ook: Nicolette van Dam gaat de keuken in met Kitchen impossible.

Meer over