Nicolette van Dam presenteert Veel Liefs uit Holland

Nicolette van Dam heeft een tweede programma te pakken bij Net5: in datingshow Veel liefs uit Holland helpt ze expats aan een relatie. 

Het format doet op papier denken aan Boer zoekt vrouw internationaal, maar ditmaal draait het niet om boeren maar om expats, oftewel Nederlanders die in het buitenland wonen en werken. Tien van hen zoeken via Liefs uit Holland naar de liefde.

Emigreren

Het valt voor deze doelgroep niet mee om een liefje van eigen bodem te vinden, juist omdat het betekent dat hij of zij ook zal moeten emigreren. De beslissing voor de liefde te kiezen is dan ook niet makkelijk. Nicolette van Dam helpt de tien expats, allereerst door ze te introduceren tijdens de kick-off aflevering op dinsdag 29 augustus.

Logeerweek

Daarna kunnen mensen reageren en schrijven op de expats waarna het avontuur begint. Hoe het afloopt blijkt komend voorjaar als onder meer te zien is hoe de eerste speeddates gaan. Uiteindelijk mag elke expat vier mogelijke liefdes uitnodigen voor een logeerweek in het land. De expats wonen zeer divers: van Bangkok en Los Angeles, tot de outback van Australië en de savanne van Kenia.

Aanmelden kan vanaf dinsdag 29 augustus via deze link.

Meer over:

Reageren