Nicolette van Dam vervangt Arie Boomsma in Kitchen Impossible

9 november 2017 16:43 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Nicolette van Dam is de nieuwe presentatrice van Kitchen impossible, daarmee vervangt ze Arie Boomsma, die het programma vorig jaar presenteerde.

In Kitchen impossible worden lichamelijk of verstandelijk beperkte jongeren in een korte tijd klaargestoomd voor een baan in de horeca.

Restaurant overnemen

Net als vorig seizoen beoordeelt Robert Kranenborg de gerechten van de kandidaten en leert hij ze de fijne kneepjes van het vak. Maar dit keer gaat Robert nog een stapje verder. De kandidaten moeten koken op sterrenniveau, want het nieuwe einddoel is het overnemen van het restaurant van chefkok Ron Blaauw.

Arie Boomsma

Het eerste seizoen werd gepresenteerd door Arie Boomsma. Hij wordt vervangen door Nicolette van Dam die in juli een tweejarig contract tekende bij SBS. Arie is nog steeds in dienst bij de zender en presenteert op dit moment Arie en de kleine mensen en Grenzeloos Verliefd.

Nicolette is blij met haar nieuwe klus, “de kandidaten van het eerste seizoen hebben indruk op mij gemaakt! Destijds heb ik al gezegd dat ik dit programma graag zou willen presenteren.”

Kitchen impossible: vanaf woensdag 29 november om 20.30 uur te zien bij Net5

 

Meer over