Reünie

Nicolette van Dam wil nog eens samenwerken met Zoop-cast

15 juli 2020 12:12 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Independent Films.
Nicolette van Dam maakte in 2004 als Blonda haar opwachting in Zoop. De 35-jarige presentatrice en horecaondernemer hoopt in de toekomst nog eens met dezelfde cast te werken.

"Al weet ik niet of ik ooit nog in een dagelijkse serie zou willen spelen. Het is heel leuk, maar het moet wel precies passen. Ik heb nu een gezin en eigen bedrijven. Dus dan moet het wel een geweldige rol zijn", zegt Van Dam in gesprek met Veronica Magazine.

Appgroepje 

De kinderserie Zoop startte in 2004 en was voor onder anderen Van DamPatrick Martens en Viviënne van den Assem het startschot van hun carrière. Aan dit tijd beleeft de vrouw van Bas Smit mooie herinneringen. “Omdat we als cast samen werkten, aten en sliepen, heb ik er een echte familie aan overgehouden. Dat voelt trouwens nog steeds zo. We hebben zelfs een appgroepje met elkaar. Vlak voordat corona uitbrak, hadden we nog een etentje. Dan hebben we aan een half woord genoeg."

Kinderen

Nu ze met Lola-Lily en Kiki-Kate zelf kinderen heeft, kijkt Nicolette geregeld de afleveringen uit die tijd terug. "Daar kijken mijn dochters inmiddels met veel plezier naar. Hoe leuk is dat!"

Meer over