Niek van der Bruggen volgt Van Inkel op bij Q-music

1 juli 2014 11:29 | amusement | Door Televizier

© Twitter

Het vriendje van Froukje de Both gaat Jeroen van Inkel opvolgen bij Q-music. Vanaf 21 juli is hij elke dag tussen 16.00 en 19.00 uur op de radiozender te horen.

Jeroen van Inkel vertrekt naar Radio Veronica en Niek van der Bruggen is de geluksvogel die de middagshow van de oude rot in het vak over mag nemen. Het liefje van Froukje is dolblij met de transfer. "Ik wist het natuurlijk al langer, dan wil je het van de daken schreeuwen en dat kan dan niet, maar vandaag kan dat wel", vertelt hij aan RTL Boulevard.

"Een middagshow is heel belangrijk, daar moet snelheid in en mag het allemaal niet te lang duren, en dat vind ik wel de mooiste momenten om radio te maken, zowel in de ochtend als avond zijn dat wel de droombanen als je dj bent."

Q-music

Programmadirecteur Iwan Reuvekamp van Q-music is erg verheugd over het feit dat Niek het middagprogramma gaat presenteren. "Niek heeft zich de afgelopen maanden bewezen in de avonduren en is klaar om een stap te maken naar de middag. Hij heeft een mooie staat van dienst in radio en met de vele ervaring die hij heeft voor zijn leeftijd wordt hij een belangrijk onderdeel van onze nieuwe generatie dj’s", zegt Reuvekamp.

Albert Verlinde verzorgde regelmatig het shownieuws op de zender, maar de Nederlandse roddelkoning speelt geen rol in de nieuwe middagshow van Q-music.

Meer over