Nieky Holzken krijgt realityserie op Spike

Kickboxer Nieky Holzken keert terug op de Nederlandse televisie. De Helmondse Glory weltergewicht-kampioen kickboksen had vorig jaar al een serie op RTL 5. Zijn nieuwe serie zal later dit jaar te zien zijn op Spike. 

Nieky Holzken en Spike gaan samenwerken aan een nieuwe realityserie rondom de Helmondse kickbokser. Hoe het programma gaat heten en wanneer het uitgezonden wordt, wordt op een later moment bekendgemaakt.

Kijkje in bokswereld

De kickbokser is blij dat hij Nederland kan laten zien wat de vechtsport inhoudt. "Spike durft het in Nederland aan om de sport kickboksen belangrijk te maken", vertelt Nieky. "Ik voel me er op mijn plek, krijg mooie kansen en ik geef de Spike kijker vanaf komend seizoen graag een kijkje in mijn wereld."

Kampioen

Holzken is een grootheid in de kickbokswereld. Op dit moment is hij regerend kampioen in de weltergewichtklasse van het Glory-kampioenschap. Naast kickboksen, vecht Holzken tegenwoordig ook 'gewone' bokswedstrijden. Hierin is hij vooralsnog ongeslagen. 

Knock-Out van Brabant

Vorig jaar was de kickbokskampioen te zien in zijn eigen realityserie op RTL 5, Nieky Holzken: De Knock-Out van Brabant. Deze serie werd niet verlengd, omdat de kijkcijfers niet hoog genoeg waren. De realityserie van Roy Donders werd ook gestopt. De Haagse Barbie behoudt wel haar eigen serie

Reageren