Moment vol extase

Niels Gomperts reageert op winst Expeditie Robinson: All Stars

6 mei 2022 14:12 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland
Na elf weken vol zware proeven, bondjes en eliminaties bleek Niels Gomperts gisteravond de ultieme winnaar van Expeditie Robinson: All Stars. Aan Eilandpraat-presentator Luuk Ikink vertelt hij hoe hij zijn winst heeft ervaren.

Het voelt voor de voormalig Penoza-acteur namelijk als een droom die nu wel uitkomt.

Lees ook: Dit is de winnaar van Expeditie Robinson All Stars 

Niels Gomperts

"Het was voor mij echt een extase moment", reageert hij dan ook als Luuk Ikink vraagt hoe hij zich voelde na het laatste schot. "Er kwam een kinderdroom uit. Het duurde echt even een tijdje voor het doorgedrongen was, omdat je bang bent dat het dan toch nog misgaat ofzo." Maar daar was - gelukkig voor hem - geen sprake van. 

Expeditie Robinson: All Stars

Niels Gomperts ontpopte zich - zowel in zijn vorige seizoen als in deze reeks - tot een ware Robinson, en dat was niet voor niets. "Van kind af aan vond ik het al een fantastisch programma om te kijken en in mijn jeugd heb ik al heel veel gekampeerd en 'gesurvivald', dus het ligt gewoon in mijn straatje", legt uit hij.

Revanche nemen

Toch had hij dit keer maar één doel: winnen. De vorige Expeditie eindigde immers toch in een kleine teleurstelling toen hij het net niet haalde tot de grote finale. "Ik was wel de hele tijd ervan bewust dat het ook weer een teleurstelling of nachtmerrie zou kunnen worden, maar ik probeerde het uit te stellen door eerst de oud-winnaars eruit te spelen, zorgen dat ik geen honger lijd en toen werd de kans steeds groter dat ik zou winnen. En gelukkig heb ik dat ook gedaan."

Benieuwd wat hij er nog meer over zegt? Bekijk hier de aflevering van Eilandpraat terug.

Meer over