Schoonheid tussen oren

Nienke Plas presenteert datingprogramma Pretty & Single

4 april 2019 15:49 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Stijn Ghijsen
Nienke Plas gaat aan de slag voor de publieke omroep. De 33-jarige presentatrice wordt het gezicht van de datingshow Pretty & Single van KRO-NCRV.

In het programma gaan zes vrouwen die normaliter veelal met hun uiterlijk bezig zijn waaronder het aanbrengen van make-up, zonder de goedjes op hun gezicht op zoek naar de liefde. Plas staat de kandidaten bij in de zoektocht en tekent hun verhalen op.

Schoonheid

"Het is belangrijk om niet alleen de vrouwen in dit programma, maar ook de rest van Nederland in te laten zien dat schoonheid tussen je oren zit", vertelt de YouTuber over haar nieuwe programma bij de KRO-NCRV. "Onze kijk naar de wereld en naar jezelf is veelal hoe je je voelt op bepaalde momenten. Dit programma is voor de deelneemsters eng, alleen vindt de magie nou eenmaal plaats net buiten de comfortzone."

Presentatieklus

Het is voor Plas niet de eerste presentatieklus die ze te pakken heeft. Ze was eerder bij RTL 5 te zien als een van de drie presentatoren van Zon, Zuipen, Ziekenhuis, naast Rick Brandsteder en Dennis Weening.

Pretty & Single is vanaf dinsdag 30 april om 21.15 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO3.

Meer over