Vanaf 17 augustus

Nienke Plas en Eddy Zoëy in VIP-versie Ik weet er alles van

5 augustus 2020 09:06 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Stijn Ghijsen
Vorige maand werd bekend dat Ik weet er alles van een speciale VIP-versie krijgt. Nu weten we ook wie er zoal meedoen aan het quizprogramma van Ruben Nicolai.

De quizmaster stelt in de VIP-versie van Ik weet er alles van straks de vragen aan onder anderen Robèrt van Beckhoven, Nienke Plas en Eddy Zoëy. Patissier Van Beckhoven weet naar eigen zeggen alles op voetbal, terwijl YouTuber Plas een lopende encyclopedie is als het om Hans Teeuwen gaat. Presentator Zoëy blijkt een hobby te hebben die met vogels te maken heeft.

Deelnemers

Ook Rintje Ritsma (Motorsport), Melissa Drost (Japan), Dave von Raven (The Beatles), Euvgenia Parakhina (Duitsland), Maik de Boer (GTST), Tania Kross (Game of Thrones), Gers Pardoel (Kanye West), Samantha Steenwijk (Formule 1), Steven Brunswijk (superhelden) en Fajah Lourens (paarden) maken hun opwachting als deelnemer.

Kijkers

Ik weet er alles van is een van de pijlers van RTL deze zomer. Het programma, dat op het tijdslot van Goede tijden, slechte tijden is geprogrammeerd, scoort dagelijks tussen de 700.000 en 800.000 kijkers.

Dubbele dosis 

De VIP-editie van Ik weet er alles van is vanaf 17 augustus twee weken om 21.30 uur lang te zien bij RTL. De speciale versie volgt op de reguliere versie, die om 20.00 uur te zien is op de zender.

Meer over