Streaming-tips

Niets leuks op tv? Stream deze zomerse series en films op Apple TV+

12 juli 2021 17:11 | amusement | Door Jorrit van Broekhoven

Of je nu op vakantie gaat of niet: dankzij de laptop of tablet zijn je favoriete streamingdiensten altijd binnen handbereik. Ook deze zomer blijven ze jou voorzien van leuke nieuwe series en films. Hier zie je wat Apple TV+ deze zomer voor jou in petto heeft, met elke week een nieuwe zomerse titel.

Mr. Corman op Apple TV+

Natuurlijk is het aardig als je kunt wonen en werken in het altijd zonnige San Fernando Valley in Californië, maar Josh Corman had toch gehoopt op iets meer in zijn leven. Een carrière als rockster bijvoorbeeld. In plaats daarvan staat hij voor de klas op een middelbare school. Mr. Corman is het project van Joseph Gordon-Levitt, die deze zwarte comedyserie bedacht, schreef, regisseerde en ook nog eens de hoofdrol speelt.

Meer over Mr. Corman bij Guidinc.

Ted Lasso

De onverstoorbaar positieve voetbaltrainer Ted Lasso heeft vertrouwen in alles en iedereen, en Apple TV+ heeft vertrouwen in Ted Lasso, dat een tweede seizoen kreeg en een derde in de planning heeft. De serie maakt  dit jaar kans op een hele berg Emmy Awards, onder meer voor hoofdrolspeler Jason Sudeikis. Een troostrijke comedy die je gegarandeerd achterlaat met een goed humeur.

Meer over Ted Lasso bij Guidinc.

Schmigadoon! 

Iedereen is dol op musicals. Tenminste, in het altijd zonnige en vrolijke plaatsje Schmigadoon, waar de mensen om de haverklap beginnen te zingen en dansen. Josh (Keegan-Michael Key) en Melissa (Cecily Strong) hebben wat relatieproblemen en belanden op magische wijze in Schmigadoon, waar ze pas weer kunnen vertrekken als ze de ware liefde hebben gevonden. Je hoeft niet van musicals te houden om deze serie te verslinden.

Meer over Schmigadoon! bij Guidinc.

 

Lisey's Story 

Stephen King bewerkte zijn boek 'Lisey's Story' zelf tot scenario voor deze achtdelige miniserie, waarin Julianne Moore de hoofdrol speelt. Als Lisey, de weduwe van schrijver Scott Landon (Clive Owen) wordt ze achtervolgd door dromen en herinneringen aan hun tijd samen. Dan maakt ze kennis met Jim Dooley, een geobsedeerde fan van haar man die haar niet met rust laat. Prachtig gefilmd en geregisseerd: een feestje voor de Stephen King-fans.

Meer over Lisey's Story bij Guidinc.

 

Meer over