Door Jan Dijkgraaf

Nieuw boek familie Meiland geeft kijkje achter de schermen

21 maart 2024 09:41 | amusement | Door Esther Hut

© William Rutten

Na boeken over Martien, Erica en Maxime komt er nu een vierde boek over de familie Meiland. Deze zal gaan over het leven van de familie achter de schermen.

Uiteraard is het Jan Dijkgraaf die het boek schrijft.

Jan Dijkgraaf

Hij schreef ook de biografieën van de familie. Nu bijna iedereen uit het gezin zijn of haar verhaal gebundeld heeft in een eigen boek is het tijd om iets over de hele familie te publiceren. Daarom is Jan Dijkgraaf met Timon Moll is gesprek geweest.

Hij is de regisseur die alle seizoenen van Chateau Meiland, maar ook de spin-offs van de familie Meiland heeft gemaakt. Timon was er zelfs al bij toen de familie nog te zien was in Ik Vertrek. Daarna hun verhuizing naar Frankrijk en weer terug naar Noordwijk. Hij maakte huishoudster Nadège mee en huisvriendin Caroline, dus als er één iemand de familie inmiddels goed kent is het de regisseur wel.

Chateau Meiland

Het boek zal vooral gaan over het leven van de familie Meiland achter de schermen. Wie zijn ze en wat doen ze als de camera’s uitstaan? Zijn ze dan nog steeds hetzelfde? In de realityserie laten ze al aardig het achterste van hun tong zien, maar wie weet komen we nog iets meer te weten door het boek.

De titel van het boek is nog niet bekend, maar zal in ieder geval van juni dit jaar in de winkels liggen. 

Meer over