Nieuw: Geer & Goor: Waarheen Waarvoor

20 augustus 2014 11:29 | amusement | Door Televizier

© William Rutten /RTL

Gerard Joling en Gordon gaan weer op pad om het leven voor eenzame bejaarden iets dragelijker te maken. In Geer & Goor Waarheen, Waarvoor laten ze wensen van ouderen in vervulling gaan.

Voor eventjes gaan Gerard Joling en Gordon niet rollebollend over straat, maar slaan ze de handen ineen voor Geer & Goor: ­Waarheen, Waarvoor. Net als in Ff Geen Cent te Makken komen de twee presentatoren in actie voor de ouderen van Nederland. Dit keer gaan ze met de senioren op reis, bijvoorbeeld naar de Veluwe, Lourdes of Parijs, waar ze wensen laten uitkomen.

Voor die oudjes

Dat Gordon en Gerard niet elkaars vrienden zijn, is geen geheim. Voordat de opnames begonnen, spraken de twee elkaar helemaal niet. Geen enkel probleem, stelde Gerard in de Telegraaf. „De communicatie tussen ons is wel eerder wat beperkt geweest. Ik doe het voor die oudjes. Die wil ik blij maken, want dat verdienen ze. Tussen Gordon en mij zal het wel loslopen.”

Drama

Niettemin gingen de opnames van Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor gepaard met het nodige drama. Gordon kwam in de golven voor de Turkse kust namelijk lelijk ten val en liep een knieblessure op. Een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis en een operatie volgde. De zanger werd er moedeloos van. „Hoe kan het toch dat mij dit weer overkomt, net als alles goed lijkt te gaan?’ klaagt hij in het dagblad.

Gerard voltooide het Turkse gedeelte van de opnames in zijn eentje. „Een verschrikkelijke toestand”, somberde hij. „Ik vrees dat het hele seizoen in de soep loopt.” Gordon stelde hem gerust. „Deze bikkel gaat gewoon door.”

Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor reality 20.30, RTL 4

Meer over