De notaris

Nieuw gezicht in Kopen Zonder Kijken-team

8 juni 2023 14:02 | amusement | Door Tessa Kok

© Tom Cornelissen

Kijkers kunnen inmiddels niet meer zonder de vertrouwde gezichten van het Kopen Zonder kijken-team. Maar vlak voor het einde van seizoen zes is er toch nog een verrassing voor de kijkers, want er wordt een nieuw gezicht aan het team toegevoegd. Dat blijkt uit de nieuwe aflevering, die al op Videoland te bekijken is.

Nieuwe aflevering

In de aflevering van aanstaande maandag, uitzending 9 van seizoen 6, gaan Sicco en Tessa op zoek naar een huis. Die uitzending is nu al op Videoland vooruit te kijken. Het stel zoekt een huis in Drachten. Hun wensen zijn een vrijstaande woning met minimaal vijf slaapkamers. Ook hopen ze op een woning met een tuin en een creatieve ruimte, met in totaal een budget van 425.000 euro. 

Notaris

De bekende gezichten uit het Kopen Zonder Kijken-team zijn Alex van Keulen, Bob Sikkes en Roos Reedijk en de presentatie van het populaire programma ligt in handen van Martijn Krabbé. In de aankomende aflevering wordt er echter een nieuw gezicht geïntroduceerd. Er is namelijk een nieuwe notaris. ''En dat is niet zomaar een notaris. Dat is er een uit duizenden. Peter Duijzend, wel te verstaan. Onze nieuwe notaris'', zegt Martijn Krabbé over de nieuwe notaris in het Kopen Zonder Kijken-team. Peter neemt daarmee het stokje over van Sandra Viveen.

De betreffende uitzending van Kopen Zonder Kijken, waarin het Kopen Zonder Kijken-team een nieuw gezicht verwelkomt, is maandag om 20.30 uur bij RTL 4 te zien. De aflevering is nu al te bekijken op Videoland.

Meer over