Jonge BN'er...

Nieuw mysterie in De TV Kantine: wie is deze drag queen?

26 maart 2020 08:38 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Carlo Boszhard en Irene Moors hebben een vers raadsel voor de kijkers van De TV Kantine: wie zijn de nieuwe drag queens in de persiflage van RuPaul's drag race?

Vorig seizoen was het grote mysterie nog wie toch RuPaul zelf speelt, dat bleek uiteindelijk Alain Clark te zijn. De zanger neemt wederom de rol op zich voor deze nieuwe sketch.

Lip synch for your life

RTL Boulevard deelde de eerste beelden van de sketch en daar staat één nieuwe drag queen centraal. Het is vrij lastig om door het bonte kostuum en make-up te kijken en te bepalen welke mannelijke BN'er schuil gaat onder de pruik van deze queen. We weten dat het ditmaal drie jongere BN'ers zijn en de namen van Jan Versteegh en Tim Douwsma zijn al bevestigd. 

Jamai Loman

Mogelijk is de derde queen dan Jamai: de RTL-ster is een echt podiumbeest en nooit te beroerd zich bont uit te dossen of zijn grenzen te verleggen voor een programma. Bij The Voice verkleedde hij zich geregeld om kandidaten te verrassen en ook in Hoe zal ik het zeggen dook hij met regelmaat de verkleedkist in. 

Luuk Ikink

De keurige RTL Boulevard co-anchor zou een verrassende keus zijn om op hoge hakken en al heupwiegende de catwalk af te paraderen. Maar stille wateren hebben diepe gronden en iedereen heeft een wilde kant. Daar komt bij dat Luuk al eens eerder meedeed in De TV Kantine, in een vorig seizoen speelde hij de kwaadaardige Dr. Eric in een persiflage op Medisch centrum west.

Rick Brandsteder

Of zou het dan toch Rick Brandsteder zijn? In The masked singer bewees hij als het Monster al dat 'ie bonte kostuums en felle kleuren prima kan hebben én ook nog eens over soepele moves beschikt. Met zijn bijna twee meter torent Rick al boven menigeen uit, als hij ook nog op naaldhakken moet is 't een wonder dat 'ie zo krachtig over de catwalk paradeert. 

Meer over