Nieuw presentatieduo Chantal Janzen en Wendy van Dijk

Presentatrices Wendy van Dijk en Chantal Janzen laten huwelijksklokken luiden voor de nieuwe RTL 4-spelshow Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen. Kinderen geven hun ongetrouwde ouders op die in hun ogen een droombruiloft en huwelijksreis verdienen.

Elke show nemen twee gezinnen het tegen elkaar op. Beide gezinnen moeten Wendy en Chantal ervan overtuigen dat juist zij de geheel verzorgde bruiloft het meest verdienen. Een battle met verschillende opdrachten, waarbij ook andere familieleden meehelpen, moet uitvechten welk gezin als winnaar uit de bus komt. 

Druk druk druk

De presentatrices vertellen in RTL Boulevard dat het pittig was om plek in hun agenda’s vrij te maken. Ze zeggen er al met al twee jaar mee bezig te zijn geweest om een programma van de grond te krijgen. De keuze viel op Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen: “We hadden best wel wat ideeën, maar dit is toch wel iets wat we alle twee heel erg zagen zitten,” aldus Wendy.

Tranendal

Het belooft een tranendal te worden voor Wendy: “Ik ben erachter gekomen dat ik nergens zoveel huil als bij bruiloften. Je zou denken bij begrafenissen, maar juist bij bruiloften jank ik de hele dag door.” “Dus ik ben haar zakdoek,” voegt Chantal toe. 

Productiehuis Talpa produceert het programma voor RTL 4. 

Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen, voorjaar 2017, RTL 4

Reageren