Switch

Nieuw seizoen 3 Op Reis gaat naar andere dag bij BNNVARA

3 augustus 2023 16:33 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© BNNVARA
Liefhebbers van 3 Op Reis kunnen hun hart ophalen. Hun favoriete reisprogramma van BNNVARA keert namelijk terug voor een nieuw seizoen. Wel staan er een aantal veranderingen op stapel.

De vaste presentatoren Chris Zegers, Nienke de la Rive Box, Dzifa Kusenuh en Jennifer Hoffman komen in het nieuwe seizoen van 3 Op Reis weer op allerlei bijzondere plekken. Zo zullen ze snowboarden van een vulkaan in Ecuador, per zeilboot de oversteek naar Engeland maken en overnachten in een tentje op de top van de hoogste berg van de Azoren.

Nieuwe presentatoren

Naast het viertal maken ook Jurre Geluk, Sahil Amar Aïssa en Freddy Tratlehner én een nieuw reisduo met Tim Runia en Niek Mulder, die samen al 20 jaar videocontent maken, hun opwachting in het nieuwe seizoen van 3 Op Reis. In de eerste aflevering staat de reis van Zegers naar de Azoren centraal. De presentator trapt het seizoen af op het groene en sprookjesachtige eiland Flores.

Vrijdag

De voorbije zestien jaar was 3 Op Reis te zien op de zondagavond, maar BNNVARA heeft besloten de uitzenddag te veranderen. Het reisprogramma is zodoende verkast naar de vrijdagavond. Dat noemen ze met een goed gevoel het weekend in gaan.

Het nieuwe seizoen van 3 Op Reis is vanaf vrijdag 18 augustus om 20:30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Meer over