Opnames deze zomer

Nieuw seizoen Au Pairs zoekt nog kandidaten

5 maart 2024 14:22 | amusement | Door Tessa Kok

© SkyHighTV/BNNVARA

Vorig jaar werd aangekondigd dat er een nieuw seizoen van Au Pairs op komst was, maar tot op heden is het nog niet uitgebracht. De opnames voor het nieuwe seizoen zouden vorige zomer plaatsvinden, maar zijn uitgesteld naar deze zomer. Dit blijkt uit de nieuwe kandidatenoproep van het programma.

Nieuw seizoen

Uit de kandidatenoproep blijkt dat er een nieuwe reeks van Au Pairs in de maak is. Dat wordt dan alweer het zesde seizoen van het programma. ''Wil jij deze zomer naar de andere kant van de wereld om te werken als Au Pair en daarnaast keihard te genieten van hét avontuur van je leven? Geef je dan nu op voor het televisieprogramma Au Pairs en wie weet stap jij binnenkort in het vliegtuig'', luidt de kandidatenoproep.

Au Pairs

In het programma Au Pairs vertrekken vier jongeren naar het buitenland voor een spannend avontuur. Ze gaan namelijk aan het werk als au pair. Naast het ondersteunen van een gezin bij het zorgen voor de kinderen, streven ze hun eigen dromen na. De jongeren krijgen in het programma de kans om zich op een unieke locatie staande te houden en verder te ontwikkelen.

Au Pairs is een tv-programma van BNNVARA en wordt uitgezonden op NPO 3. Wanneer de nieuwe reeks op de buis verschijnt, is nog niet duidelijk. De deelnemers en startdatum worden later bekendgemaakt. 

Meer over