Twee weken uitstel

Nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw later op de buis dan gepland

7 juli 2023 10:09 | amusement | Door Tessa Kok

© Linelle Deunk / KRO-NCRV
Liefhebbers van het programma Boer Zoekt Vrouw moeten nog even iets langer wachten op het nieuwe seizoen dit jaar, want het gaat twee weken later van start dan gepland. Eerder werd bekendgemaakt dat de nieuwe reeks op 3 september van start gaat, maar dat wordt nu 17 september.

Dat meldt het AD.

Dertiende seizoen

De KRO-NCRV laat aan het AD weten dat de eerste aflevering van start gaat op 17 september en dat de laatste uitzending te zien is op 26 november. In totaal worden er 11 afleveringen uitgezonden. In het dertiende seizoen maken we kennis met boeren van begin 20 tot in de 60 jaar. De een is een paar jaar geleden een boerenbedrijf begonnen en de ander is als jong kind met het hele gezin naar het buitenland geëmigreerd.

Waar de een niet zonder paarden kan, vindt de de ander over de akkers lopen in de vroegte het mooiste wat er is. Er is één ding dat alle deelnemende boeren gemeen hebben: het zijn allemaal hardwerkende mensen die iemand missen om hun dag mee te bespreken, samen te genieten en een mooie toekomst op te bouwen.

Deze boeren doen mee

De vijf internationale boeren die meedoen aan het nieuwe seizoen, zijn al voorgesteld door Yvon Jaspers in april. Het gaat om boer Piet, boerin Claudia, boer Haico, boer Richard en boerin Bernice. Piet woont in Duitsland, Claudia in Frankrijk, Haico in Denemarken, Richard in Slowakije en Bernice in Zweden.

Yvon Jaspers is met het nieuwe seizoen dus niet al op 3 september, maar op zondag 17 september op televisie te zien. Dan gaat het datingavontuur van start bij KRO-NCRV op NPO1.

Meer over