Nieuw seizoen De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd: burenruzies om van te smullen

Het nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd start vanavond bij de NCRV. Waar Mr. Frank Visser de show bij De Rijdender Rechter steelt, is het nu aan presentatrice Jetske van den Elsen om te shinen.

Spin-off

De Rijdende Rechter haalt moeiteloos de 1,5 miljoen kijkers op de dinsdagavond en is daarmee het kijkcijferkanon van de NCRV. Het is dan ook niet vreemd dat de spin-off De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd vorig jaar aansloeg bij het grote publiek. Een nieuwe serie kon niet uitblijven. 

Jetske brengt een bezoekje

De uitspraken van Mr. Frank Visser hebben soms grote gevolgen voor de betrokkenen. Ondanks de definitieve uitspraak blijven de buren elkaar bedreigen, uitschelden en fysiek intimideren. Een roestende fiets veroorzaakte vorig seizoen nog een volledig uit de hand gelopen ruzie. Lukt het Jetske om de doodsbedreigingen een halt toe te roepen?  

Vanavond op de buis

In de aflevering van vanavond gaat Jetske vroeg in de ochtend naar Ede om de door Mr. Visser opgelegde kap van een enorme Douglas spar mee te maken. De wortels van de spar veroorzaken volgens de buren van meneer Bogers namelijk veel waterschade in de kelder. Naast de kap van de boom en de belofte van de woningbouwvereniging om de schade te herstellen blijven de buren furieus. Ze moeten elkaar volgens Jetske gaan negeren, voordat de ruzie opnieuw het kookpunt bereikt.

Reageren