De zoektocht gaat door

Nieuw seizoen De Slechtste Chauffeur Van Nederland komt eraan

24 februari 2023 11:17 | amusement | Door Susanne Jansen

© RTL

Er komt een nieuw seizoen van De Slechtste Chauffeur van Nederland aan. Ook in dit nieuwe seizoen wordt de allergrootste brokkenpiloot uit een groep dramatisch slechte chauffeurs gekozen.

In De Slechtste Chauffeur van Nederland worden kandidaten getest op hun rijvaardigheid en verkeersinzicht. Daarnaast worden de chauffeurs, maar ook de kijkers van het programma, bewust gemaakt van de gevaren op de weg. Dit alles onder toeziend oog van presentator John Williams en juryleden Tim & Tom Coronel en Beau Luijten.

Aan het einde van het seizoen gaat één van de deelnemers er met de dubieuze titel De Slechtste Chauffeur van Nederland vandoor.

Vorig seizoen

In het vorige seizoen stonden de ‘roekeloze’ Joey, de ‘gevaarlijke’ Wassima en de ‘hysterische’ Bradley, die voor de tweede keer deelnemer van het programma was, in de finale. Na een lastig parcours en moeilijke opdrachten, verdween het rijbewijs van Wassima in de versnipperaar. Waar het vorige seizoen startte met oud-deelnemers, waaronder BN'ers Henk Westbroek en Michella Kox, is het nieuwe seizoen een seizoen met nieuwe deelnemers. 

Het nieuwe seizoen van De Slechtste Chauffeur van Nederland is vanaf woensdag 5 april elke week te zien op RTL5, om 20.30 uur. 

Meer over