Nieuw seizoen De TV Kantine bij RTL 4

2 juni 2016 09:17 | amusement | Door Televizier

© RTL/ Laura Oldenbroek

Carlo Boszhard keert terug met een nieuw seizoen van De TV Kantine voor RTL 4. En niemand minder dan Irene Moors is ook van de partij.

Dit vertelde Carlo woensdagavond bij RTL late night, waar hij te gast was omdat hij 25 jaar bij RTL werktHet is niet gek dat de persiflageshow terugkeert op de buis, want het duo won in 2010 al een Gouden Televizier-Ring voor De TV Kantine.

Comeback

''De TV Kantine keert terug, met Irene. Ik heb haar vandaag nog gesproken en het moet raar lopen als dat niet doorgaat'', vertelde de presentator, die na zijn vakantie nieuwe sketches het persiflageshow gaat schrijven. Wanneer het nieuwe seizoen te zien is, is nog niet bekend.

Irene

Irene Moors, die jarenlang een succesduo vormde met Carlo, stapte begin dit jaar over naar concurrent SBS 6. Toen zei Carlo al dat hij het programma niet wilde maken zonder zijn 'zussie'. Gelukkig keert zijn vriendin voor de gelegenheid terug naar RTL 4.

25 jaar

Om helemaal in het thema te blijven, kwam Irene woensdag tijdens de uitzending van RTL late night verkleed als Kim Holland naar de studio om met Carlo de mooiste herinneringen aan 25 RTL op te halen.

Meer over