Zwaar

Nieuw seizoen De Verraders: 'Je kan er beschadigd uitkomen'

30 maart 2022 13:22 | amusement | Door Esther Hut

© William Rutten

Vrijdag start op RTL4 een gloednieuw seizoen van De Verraders. Het spel waarin de verraders ontmaskerd moeten worden door de getrouwen. Klinkt simpel, maar een aantal deelnemers geven toe dat het spel je echt gek kan maken.  

Raar doen

Zo laat Irene Moors weten dat spel echt dag en nacht doorgaat en ze er veel van heeft geleerd. “Mensen gaan echt heel raar doen als ze elkaar niet vertrouwen en ze doen ook lelijk naar elkaar. Als je meedoet aan De Verraders gaat dat dag en nacht door. Dat ik me wel gek kan laten maken, heb ik nu wel geleerd.” 

“Je moet op jezelf letten”

Stefano Keizers geeft eerlijk toe dat het spel soms zo ver gaat en je er zo diep in zit dat hij zich soms wel zorgen maakte over andere mensen. “Ik heb me over veel mensen zorgen gemaakt. Het is een spel waar je best wel beschadigd uit kunt komen. Dus je moet echt op jezelf letten.”

Zwaarste spel ooit

Dat De Verraders niet zomaar een spel is, is wel duidelijk. "Een paar kandidaten zeiden dat ze dit het zwaarste spel ooit vonden, terwijl ze ook aan Wie is de Mol? of Expeditie Robinson hebben meegedaan,” vertelde presentator Tijl Beckand na het eerste seizoen. En dat is nu weer het geval.

Deelnemers

We gaan zien hoe iedereen het ervan af gaat brengen. De deelnemers die mee doen zijn: EditieNL-presentator Robbie Kammeijer, actrice Ortál Vriend, cabaretier Stefano Keizers en model Sylvia Geersen. StukTV-maker Giel de Winter, drummer Jamie Westland, tv-maakster Stella Bergsma, radiodj Frank van der Lende, GTST-ster Babette van Veen, actrice Esmee van Kampen, RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade, zangeres Carolina Dijkhuizen en presentator Toine van Peperstraten. GTST-ster Joep Sertons, cabaretier Steven Brunswijk, presentatrice Irene Moors, YouTube-ster Dionne Slagter en presentator Frank Evenblij.

De Verraders is vrijdag 1 april om 20:00 uur te zien op RTL4.

 

Meer over