Aankondiging

Nieuw seizoen Dit Was het Nieuws vanaf maart terug op de buis

18 januari 2023 12:37 | amusement | Door Esther Hut

© Elvin Boer

We kunnen ons weer opmaken voor een gloednieuw seizoen van Dit Was het Nieuws. Het satirische programma is namelijk vanaf maart weer terug.

 

Uiteraard zien we ook teamcaptains Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal terug in de nieuwe reeks.

Opnames

Op Instagram laat Peter Pannekoek weten dat de opnames van Dit Was het Nieuws begin maart van start gaan en dat de kaartverkoop hiervoor is begonnen. Fans van het programma kunnen blijkbaar niet wachten, want een uur na de oproep waren alle kaarten voor de opnames tot en met april al uitverkocht.

“Dat ging snel! Alle opnames zijn uitverkocht. Maar we zijn vanaf maart gewoon weer op tv en internet te zien!” laat de cabaretier weten in zijn stories.

Harm Edens

Het programma wordt, zoals ieder jaar, gepresenteerd door Harm Edens. Hij wordt bijgestaan door zijn vaste teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek, die wekelijks samen met hun wisselende gasten het nieuws van de afgelopen week op satirische wijze onder de loep nemen. Gasten worden op de proef gesteld met opvallende krantenkoppen en nieuwsfeiten.

Welke gasten er dit seizoen aanschuiven achter de desk is nog niet bekend, maar worden binnenkort wel aangekondigd.

AVROTROS laat weten dat de eerste aflevering van Dit Was het Nieuws op donderdag 9 maart om 21:30 uur te zien is op NPO1.

Meer over