Tien afleveringen

Kerstcadeautje van KRO-NCRV: Een nieuw seizoen van Een Huis Vol

23 november 2022 10:53 | amusement | Door Irma Tomas

© Stijn Ghijsen
Vanaf Eerste kerstdag kunnen we kijken naar tien gloednieuwe afleveringen van de populaire serie Een Huis Vol. Hoe gaat het met de familie Buddenbruck en de Zeldenrustjes?

Ook de familie Cudogham uit Amsterdam en de Jelies uit Tollebeek worden gevolgd tijdens hun dagelijkse beslommeringen. En er staat weer heel wat te gebeuren. 

Familie Jelies

Bij de familie Jelies wordt de eerste verjaardag van jongste dochter Johni gevierd, maar er is ook flinke pech voor moeder Janneke. Haar voet is gebroken en dat komt met een groot gezin natuurlijk helemaal niet uit.

Familie Cudogham

In Amsterdam heeft de familie Cudogham na een lange zoektocht een vakantiehuisje buiten de stad gevonden. En dochter Pixie-Lien gaat voor het eerst naar de middelbare school. 

Zwemdiploma

De familie Zeldenrust brengt voornamelijk tijd door op het schip van vader Jozua. Dochters Jaïra en Jirsa op moeten op voor hun zwemdiploma. 

Vakantie

Bij de Buddenbrucks staat er na vier jaar eindelijk weer een familievakantie op de planning. Daarnaast staat dit seizoen in het teken van verschillende klusprojecten in en rondom het huis en dat gaat gepaard met de nodige stress.

Een huis vol start op zondag 25 december om 19.05 op NPO 1

Meer over