Ook bekende gezichten

Een Huis Vol keert terug op de buis met een nieuw gezin

4 juli 2022 11:27 | amusement | Door Esther Hut

© KRO-NCRV

Binnenkort kunnen we weer genieten van alle avonturen in Een Huis Vol. We zien bekende gezichten terug, maar ook een nieuwe familie met een toepasselijke achternaam wordt geïntroduceerd.

Het nieuwe gezin doet hun naam eer aan met acht kinderen. Bij de familie Zeldenrust is het namelijk nooit rustig. Vader Jozua is schipper en is vaak van huis en daarom staat moeder Jantina er vaak alleen voor. Na hun oudste kinderen Julia en Jesse, besloten de ouders hun andere kinderen ook allemaal een naam te geven met een J. Samen worden ze dan ook de 10 J’s genoemd.

Familie Buddenbruck

Daarnaast zien we oude bekenden terug zoals de familie Buddenbruck uit Limburg. In dit seizoen pakt moeder Thalia na 25 jaar haar kappersopleiding weer op en moet daardoor in de avonduren studeren. Aan vader Rob de taak om thuis alles in goede banen te leiden met negen kinderen.

Familie Cudogham

Ook de familie Cudogham keert terug met hun zeven kinderen. Dit seizoen worden ze gevolgd in hun zoektocht naar een vakantiehuisje buiten de stad, zodat ze ook eens de rust kunnen opzoeken.  

Familie Jelies

Bij de Jelies wordt er deze zomer veel gefeest. Van een Sweet Sixteen party voor oudste dochter Jennie tot een sleepover met het hele gezin in de woonkamer. Maar we zien ook hoe ze tegen de kosten van een groot gezin aanlopen. Door de alsmaar stijgende prijzen wordt het steeds duurder om elf monden te vullen.

Een Huis Vol zie je vanaf dinsdag 26 juli twee weken lang om 19:00 uur op NPO 1.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv)

Meer over