Twaalfde reeks

Even Tot Hier in november terug met nieuw seizoen

19 mei 2024 09:58 | amusement | Door Faye Heijnis

© BNNVARA
Na elf seizoenen is de koek nog lang niet op voor Even Tot Hier. Het kijkcijferkanon van Niels van der Laan en Jeroen Woe keert in november terug voor de twaalfde reeks, zo maakten de heren zaterdagavond in het seizoensslot bekend.

Zaterdagavond trok het seizoensslot van Even Tot Hier weer ruim 1 miljoen kijkers. Reden genoeg voor BNNVARA om er natuurlijk nog een seizoen aan vast te plakken.  

Nieuw seizoen Even Tot Hier

Wie in zak en as zit als Niels en Jeroen er niet zijn om de actualiteit op de hak te nemen en politici te fileren, zal nog een half jaar geduld moeten hebben. Op 9 november start het nieuwe seizoen van Even Tot Hier bij BNNVARA op NPO 1.  

Het succes van Even Tot Hier 

Niels, Jeroen en pianist Miguel scoren al vijf jaar lang met hun satirische verslaggeving over de politiek en andere zaken. We noemen de diskwalificatie van Joost Klein op het songfestival en AI. Maar er klinkt ook veel lof voor de serieuze toon die de heren aanslaan in bijvoorbeeld hun oproep om ongebruikte puffers aan astmapatiënten te geven, vanwege het tekort aan inhalers in Nederland. Zolang Even Tot Hier op tv is, zijn ze in de kijkcijfertop 25 op eenzame hoogte. 

Meer over