Nieuw seizoen Floortje geprogrammeerd na Boer Zoekt Vrouw

25 januari 2017 11:02 | amusement | Door Televizier

© BNN

NPO 1 heeft een knaller van een zondagavond in petto. Vanaf 19 februari zendt de publieke omroep Boer zoekt vrouw internationaal en Floortje naar het einde van de wereld op 1 avond uit.

Die avond staat nu al garant voor hele dikke kijkcijfers. Boer zoekt vrouw Internationaal trekt zo'n 3 miljoen kijkers en Floortje houdt met Floortje naar het einde van de wereld 2 miljoen mensen aan de buis gekluisterd met haar reizen naar alle uithoeken van de wereld. Reken dus vooral op monsterscores. 

Moordvrouw

Het betekent ook dat concurrenten Moordvrouw en Alles mag op Zondag op RTL 4 het verdraaid moeilijk gaan krijgen. Nu halen de serie met Wendy van Dijk en Alles mag op zondag met Gordon, Jandino en Gerard Joling gemiddeld 1,4 miljoen en 900.00 kijkers. De kans is groot dat dat na 19 februari niet meer gaat lukken.

Funniest home video

Floortje liet dinsdag bij DWDD blijken dat ze zeer vereerd is met een plekje na Yvon Japsers, ze vertelde in de talkshow ook nog dat ze in haar RTL-tijd van een interimdirecteur aldaar Funniest Home Video's moest presenteren. Bij weigering zou Floortje en haar hele team ontslagen worden. De blondine pakte daarop haar biezen en die interimdirecteur zal zich inmiddels flink achter de oren krabben.

Boer zoekt vrouw internationaal (20.20 uur) en Floortje naar het einde van de wereld (21.30 uur ) zijn vanaf zondag 19 februari te zien bij NPO 1.

Floortje Dessing werd pas nog omroepvrouw van het jaar

Meer over