Bert van Leeuwen vertelt

Nieuw seizoen Het Familiediner gaat er anders uitzien

27 juli 2023 11:22 | amusement | Door Esther Hut

© EO

De familieruzies zijn nog lang niet gesust in Nederland, dus Bert van Leeuwen mag weer op pad met zijn limo voor een nieuw seizoen van Het Familiediner. Alleen gaat het er dit keer iets anders uitzien.

Dat vertelt de presentator in gesprek met Aran Bade van RTL Boulevard.

Het Familiediner

Het programma loopt inmiddels al 22 jaar en is nog steeds een groot succes, maar een beetje uitbreiding kan nooit kwaad. “Ik krijg zo vaak van mensen de opmerking dat ik alleen maar ruzies doe en er zijn zoveel meer redenen waarom mensen hun familie weer bij elkaar willen brengen. Dus daar gaan we gehoor aan geven,” vertelt Bert van Leeuwen.

De al oude ruzies komen dus nog gewoon voorbij in Het Familiediner, maar staan de afleveringen nu niet meer helemaal in het teken van conflicten. “Ik vind het ook leuk om naast die conflicten iets anders en iets positievers te doen.”

Familie

De vergelijking met All You Need Is Love wordt door Aran nog even gemaakt, maar volgens Bert is er wel degelijk een verschil. “Het gaat in dit geval namelijk niet om liefdes, maar om familie. Ik ga niet alleen maar mensen uit het buitenland laten komen. Er kan ook een andere reden zijn,” zegt hij.

Dat Het Familiediner een succes is moge duidelijk zijn na 22 jaar. Als het aan de presentator ligt blijft het nog lange tijd op de buis. “Wat mij betreft gaan we nog even door.”

Het nieuwe seizoen van Het Familiediner zal dit najaar te zien zijn. Een exacte datum wordt later bekendgemaakt.

Meer over