Nieuwe gezichten

Holland's Got Talent keert terug met nieuwe jury

7 februari 2022 11:11 | amusement | Door Janine van Rooden

© Michel Schnater
De talentenjacht Holland's Got Talent komt terug op televisie. Dit bevestigt RTL, nadat Angela Groothuizen in het radioprogramma De Perstribune vertelde dat zij niet meer in de jury zal plaatsnemen.

Holland's Got Talent was eind 2020 voor het laatst te zien op RTL 4. Dit was toen het elfde seizoen, een twaalfde is nu in de maak. De afgelopen vier seizoenen was Angela Groothuizen vast jurylid in het programma, maar daar komt nu een einde aan: "Je weet bij dit soort programma's nooit of ze je nog willen. Misschien nog wel voor The Voice Senior, als dat ooit terugkomt."

Nieuwe juryleden

De meest recente jury bestond naast Angela Groothuizen uit Ali B, Paul de Leeuw en Chantal Janzen. Paul de Leeuw heeft inmiddels geen vast contract meer bij RTL. Recent verbrak de zender de samenwerking met Ali B vanwege beschuldigingen van seksueel wangedrag bij The Voice of Holland. RTL laat dan ook weten dat er in het aankomende seizoen meerdere nieuwe gezichten te zien zijn. Onbekend is nog of alle juryleden worden vervangen: "Hier komen we later op terug", aldus RTL.

Wanneer het nieuwe seizoen op televisie verschijnt is nog niet bekend.

Meer over