Carlo Boszhard

Nieuw seizoen Make Up Your Mind in april op tv

26 januari 2022 13:58 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Het programma Make Up Your Mind was vorig jaar eenmalig op televisie. Maar de bekende dragqueens bleken zo populair dat er een heel nieuw seizoen komt op RTL 4!

En dat betekent vijf afleveringen vol bekende Nederlandse mannen die -als het goed is- onherkenbaar als dragqueen verkleed optreden. Carlo Boszhard maakte het nieuws bekend in de podcast De Leeuw lult verder van Paul de Leeuw.

Barry Atsma

Make Up Your Mind werd bedacht door Herald, de vriend van Carlo en de eerste editie werd gewonnen door Barry Atsma, die zo goed lukte als vrouw dat niemand van de jury hem herkende. Als klap op de vuurpijl kwam ook Peter R. de Vries als dragqueen op. Hij reikte de prijs uit aan Barry Atsma.

Peter R. de Vries

Carlo vertelt in de podcast dat het geen enkel probleem is om 25 nieuwe BN'ers te vinden die zich straks laten omtoveren tot dragqueen: "Sterker nog, we hadden het zelf ook niet verwacht, maar ook door de deelname van Peter R. de Vries, hebben we zoveel goede namen gevonden."

Het is alleen nog niet zeker of we alle mannen die mee willen doen straks ook daadwerkelijk op de catwalk zien. Carlo: "Op dit moment worden de metamorfoses gecheckt om te kijken of ze wel goed lijken. Want ze moeten natuurlijk niet te herkenbaar zijn".

Een precieze datum waarop Make Up Your Mind terugkeert, is nog niet bekend. 

Meer over