Nieuw seizoen Mindf*ck voor Victor Mids

De grote verbazing-show komt terug. Een nieuw seizoen van Mindf*ck is aan het begin van het volgende jaar te zien bij Avrotros op NPO 3. Victor Mids denkt vast na over geschikte trucs, zodat wij komend jaar weer worden verbluft.

De bekende Nederlanders met wie Victor Mids het programma Mindf*ck opneemt zijn nog niet bekend. De startdatum van het derde seizoen ook nog niet. Op voorhand is wel bekend dat Victor voor een hoop verbazing gaat zorgen.

Anders dan zijn collega’s

Victor is anders dan zijn collega’s in het goochelvak. “Ik doe niet aan glittergordijntjes. Dat imago hangt natuurlijk aan goochelen. Ik noem mijn vorm daarom illusionisme, omdat veel mensen bij goochelen denken aan hoge hoeden en doorgezaagde assistentes. Dat staat ver af van wat ik doe. Ik ga de straat op, doe iets met de spullen van mensen en lees hun gedachten,” vertelde hij eerder aan Televizier.

Trucs

BN’ers zijn voor Victor de ideale kandidaten voor zijn trucs. Zo toverde hij een keer de schoen van Spike in een gitaar. Ook voetgangers op straat zijn niet veilig; je bent zomaar je spulletjes kwijt. Of de illusionist raadt de naam van je huisdier. In het Mauritshuis beroofde Victor het meisje met de parel van haar juweel. Ook met de kijker worden allerlei experimenten uitgehaald. 

Mindf*ck, begin 2017, NPO 3

 

Meer over: