Eerste gast bekend...

Nieuw seizoen op komst van Bij Van Duin Op De Achterbank

3 oktober 2023 21:08 | amusement | Door Jef Willemsen

© Omroep MAX
André van Duin zit letterlijk en figuurlijk niet stil. De 76-jarige presentator is begonnen aan de opnames van het tweede seizoen van Bij Van Duin op de achterbank, het interviewprogramma waarin hij met collega komieken praat over het vak.

Het nieuwe seizoen van Bij Van Duin op de achterbank werd op Instagram bevestigd door een van de gasten in de komende reeks: cabaretier Richard Groenendijk.

Geschrapt

Begin vorig jaar vertelde André in de online talkshow Troost TV van Paul Haenen dat Omroep MAX onverwacht had besloten geen acht maar zes afleveringen te bestellen. Hierdoor moesten interviews met Richard Groenendijk en Van der Laan & Woe geschrapt worden. Het lijkt er nu dus op dat in ieder geval Richard alsnog de kans krijgt in te stappen bij de raskomiek. 

Chauffeur

In het eerste seizoen reden Tineke Schouten, Youp van 't Hek, Brigitte Kaandorp, Herman Finkers, Jochem Myjer en Peter Pannekoek mee met André. Hij pikt zijn gast op in een sierlijke oldtimer die hem of haar naar het theater rijdt. Door de magie van televisie is het gesprek altijd net afgerond voordat ze aankomen op hun bestemming. Een vast grapje als uitsmijter van de uitzending is de onthulling van de chauffeur, een piepklein gastrolletje voor prominenten als Mr. Frank Visser, Eva Jinek en Angela de Jong.  

Wanneer het nieuwe seizoen van Bij Van Duin op de achterbank te zien zal zijn is nog niet bekend.

Meer over