Verrassende spelletjes

Nieuw seizoen De Alleskunner in februari te zien bij SBS6

2 januari 2023 13:39 | amusement | Door Janine van Rooden

© Talpa

De VIPS editie en kerstspecial van De Alleskunner zijn pas net achter de rug, maar SBS6 houdt de vaart er lekker in door binnenkort al met een nieuw seizoen van de reguliere versie te komen. 

En de precieze startdatum is al bekend!

De Alleskunner

In De Alleskunner storten 100 kandidaten zich op een afvalrace vol verrassende, bizarre en pittige opdrachten om te bepalen wie de meest veelzijdige persoon is. De spelletjes kunnen vaak niet gek genoeg. Tijdens vorige edities moesten de deelnemers bijvoorbeeld een opgeblazen luchtbed in een klein zakje zien te krijgen, zo snel mogelijk citroenen uitpersen, hun gezicht volplakken met post-its en een ijsblok laten smelten door middel van hun eigen lichaamswarmte. 

We horen je denken: waarom zou je dit allemaal willen doen? Omdat de winnaar naar huis gaat met de hoofdprijs van een jaar lang gratis leven (ter waarde van 50.000 euro). Dat is dus zeker de moeite waard!

Nieuw seizoen

De spelshow is al een paar seizoenen op rij een succes voor SBS6 en dat zet de zender met dit nieuwe seizoen graag voort. Vanaf 18 februari 2023 is De Alleskunner weer elke zaterdag om 21:30 uur te zien bij SBS6. 

Meer over